Pedicure salon

Pedicure salon

Vanaf de straat is de pedicure salon herkenbaar aan de raamdecoratie waarop de bedrijfsnaam “PedicureSalon Knippen & Vijlen” en mijn ” telefoonnummer ” staat vermeld.

De pedicure salon is huiselijk ingericht. U treft u naast benodigde apparatuur en instrumenten een tweetal stoelen aan. Bent u voldoende fit dan neemt u plaats op de wat hogere elektrische stoel. Deze stoel heeft mij voorkeur omdat de stoel hoger reikt en ik dus makkelijker de achterkant van uw hiel kan bewerken.

Is de wat hogere pedicure stoel toch iets aan de hoge kant voor u dan neemt gewoon plaats op de iets lagere pedicure stoel. Ook deze stoel biedt natuurlijk voldoende mogelijkheden om de pedicure behandeling volledig te kunnen uitvoeren.

Nadat ik uw voeten eerst grondig visueel heb gecontroleerd. Kan ik met de pedicure behandeling beginnen. Een regulieren pedicure behandeling bestaat uit een basis behandeling en het aanpakken van de eventuele voetklachten. Omdat ik uw voeten met de grootst mogelijke zorg en in een ontspannen sfeer wil behandelen. Is de duur van basis behandeling plusminus 20 minuten per voet. De gehele behandeling inclusief increme en een korte voetmasage duurt plusminus 45 minuten.

Pedicure Rijswijk

 

Pedicure Rijswijk